mandag 19. mars 2012

Hvordan pynte fasade på badet!??

Oppdatering på baderomsfronten.. Har kommet fram til en løsning som ser ut til å gå i hop med lommeboken ... Badet skal males helt hvitt, og på gulvet skal det legges ned belegg av no slag. Det var egentlig meningen at dusjen skulle få bli, men under demontering dukket det opp så mye pels at den røk rett ut. Så dusj og vask røk ut. Bare doen fikk stå. Dette var arbeid som vi klarte fint selv. Fikk kun bittelitte granne hjelp fra en rørlegger med å få plugget rørene. Det kom dog fram en herlig suppe av farver på badet. Ikke mindre enn 3 farver på veggene og et halvmalt badegulv så dagens lys da møblemanget var borte hehehehe. Nå er maleren i gang med å sparkle, så får vi se hvordan dette blir.




Jepp nå er jeg inne i et veldig spennende prosjekt. Jeg har altså et bad som er helt grusomt. Det er et slikt bad som er malt i mange ulike farger. Det har tusen kriker og kroker som samler mengder med støv og skitt. Det blir altså aldri helt rent og pent. Så kom utfordringen. Vi går i tanker om å flytte. Mer plass til alt rotet mitt er vel strengt talt det vi trenger hehehee. I den anledning må man altså pynte på fasaden. Så hva gjør man med et slikt bad? Dette spørsmålet skal jeg altså prøve å løse i ukene som kommer. Viktig detalj, for en rimelig penge.
Det skal dog sies, at jeg har et bad som er omtrent 3 kvm stort, og det skal romme vask, do, dusj, en liten vaskemaskin og en eller annen form for smart oppbevaring. HM HM HM! Vi får se da hva det blir til.
Ved siden av her ser dere en liten fotomontasje av det lekre badet... Klarte ikke å laver å understreke det hele med en fin liten matchende brun kant hehehe.

Om noen har forslag så er jeg åpen for det. :-) Ha en fin dag alle sammen.

3 kommentarer:

  1. Ja, si det. Det er skit med små bad hvor man utnytter plassen maksimalt ved å la rørene gå ut i rommet. Kanskje du kan male de en spenstig farge og henge på slike kroker med sugekopper som du kan henge smykker og slikt på? Eller kle inn rørene med fliser eller noe? Hmm. Og det glasset med rørene bak i dusjen kunne du kanskje ha frostet? Finnes det ikke sånn folie man kan klistre på for å få et frostet uttrykk? Lykke til! Regner med du deler før og etter-bilder? :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Skal selvsagt legge ut oppdatering etter hvert.. :-) Sånn som badet så ut fra før, kan det kun bli et suksessprosjekt hehehe.

      Slett
  2. Ja, og kanskje et sånt skap med speildører? Jeg har aldri vært fan av det selv, men på det lille badet jeg har nå så hjelper det virkelig på oppbevaringsplassen! Og da kan du kanskje også ha noen kurver oppå det skapet? I'm on a roll! :D

    SvarSlett