tirsdag 10. april 2012

Nye puter og alternativ shopping for barn!

Siden Fabelaktive har puteutfordring, må jeg nesten reposte dette innlegget en gang til :-) Lyst, grått og svart er vel mine favoritter for tiden, så disse putene vil jeg herved meldepå  i puteutfordringen. Som tidligere nevnt, har jeg vært svært så effektiv i helgen. Og symaskinen har virkelig fått svingt seg. Her ser dere to nye puter på yngstemanns rom. Puten bakerst til venstre har yngstemann plukket ut helt selv på IKEA. Jeg har prøvd å følge opp det litt abstrakte og lyse, samtidig som jeg får brukt opp litt av stoffene jeg hadde på loftet. 
Inne på rommet hans er det ikke bare pute fra IKEA, men også en liten hylle og noen andre småting. Jeg var nemlig så utrolig lei av å hele tiden skulle handle leker, hvis jeg skulle skjemme bort guttene mine litt. Så da dro mor dem med på IKEA, og sa : -se om dere finner noe morsomt dere liker, så kan vi sjekke om ikke det går an å kjøpe det!

Det var en kjempe suksess. To gutter løp rundt og fant de merkeligste ting. Ting som ikke jeg engang hadde sett. Og det var helt første gang jeg har vært på IKEA, uten at noen hele tiden lurte på om vi ikke skulle hjem snart. Det beste av det hele, var at alle dro hjem med noe nytt og spennende, uten at sluttsummen ble ille. Dette er absolutt noe jeg kan anbefale og kommer til å fortsette med. Og kanskje får jeg to sønner som klarer å møblere sitt eget hjem, en gang i framtiden. Helt helt selv uten at det kommer til å se ut som en blanding av utedo, bilverksted og brun pub!

Ha en finfin dag. 

5 kommentarer:

  1. Har du sydd de putene over?!De var så fine!

    Fiffig løsning på Ikeaproblemet... herliG!

    Fabelaktig ukesstart til deg, skjønne!
    smil og klem

    SvarSlett
  2. Takk for hyggelig kommentar hos meg.

    Genseren gikk raskt å strikke den, herlig tv-strikk - trenger ikke tenke så mye underveis :)

    SvarSlett
  3. Jeg har faktisk en pakke med 5 materialer der aldrig er blevet sendt til nogen, fordi hun aldrig sendte mig adressen - Hvis du vil være med, sender jeg den gerne til Norge - Jeg ville så gerne at udfordringen spreder sig til andre lande end Danmark - Du kan sende mig en mail med din adresse, så sender jeg pakken til dig:-) Min mailadresse står inde på min blog:-)

    SvarSlett
  4. Hei :)

    Oppdaget bloggen din i dag, liker den veldig godt, så legger meg til som følger:)

    Ha en strålende dag videre :)

    hilsen eline

    SvarSlett
  5. Hurra for at du deltar med de vakre putene!

    Fineste tirsdagskvelden til deg!
    Jeg skal kose meg på en skikkelig bloggrunde jeg nå :)

    Klem

    SvarSlett