Og så hadde man en helg fylt med trening! 3 økter på lørdag og 3 økter på søndag.
Mens jeg holdt på med den siste intervalløkten søndag ettermiddag, var det mat som ble den store motivasjonen. Intervall etter intervall tynte jeg meg gjennom, mens jeg lurte på hva i all verden for godsaker jeg skulle lage da jeg kom hjem.
Valget falt på tapas. Et lite sånt fråtsebord med godsaker. Søtpoteter, kjøttboller med salsasaus, avocadosalat og denne fantastiske fargesprakende hummusen, som ungene bare kastet seg over.
Super enkel sak
1 boks kikerter
1-2 dl rødbeter
salt
hvitløk
persille
sitron
chili
kumin
tahini (kan droppes om du ikke har)
litt olivenolje
Putt i en blender og vips
Supergod dipp/saus/mos til bare godt eller som en del av middagen!
Også den lekreste fargen da. Man blir glad av mindre.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar