mandag 28. februar 2011

Min skolidenskap

Ettersom jeg nå engang har en sterk liden skap for sko, tenkte jeg at jeg skulle lage et innlegg på bloggen min. Det er jo såre enkelt: Man trenger forskjellige sko til ulike anledninger. Dansesko og treningssko. Tursko og jobbsko. Festsko og gåibryllupsko. Alltid en anledning til å kjøpe nye sko.

Her er en av mine siste varp. Ja for litt av gleden er jo også å få dem på salg. Da har man kanskje penger til overs og kan kjøpe et par til???? Et av mine siste varp er buffalo-sko i leopardmønster. De er jo i utgangspunktet litt voldsomme, men for meg som kler meg pent i jobbsammenheng, er de kjempelekre til den ellers så kjedelige svarte buksen. Det som var så kult er at etter at jeg kjøpte dem så kom de som nye sko i en annen skobutikk, til fullpris... Små gleder, kan man si, men gleder er gleder *smiler fornøyd med sine lekre sko... *

onsdag 23. februar 2011

Kos i vintermørket

Nytt hekleprosjekt ferdig. Litt knot i starten, ettersom jeg ikke har heklet så mye enda. Men har fått litt dilla, så ga ikke opp og det gikk seg til etter hvert. Syns den lille duken ble ganske fin, under de gammelmodige lysestakene. Er så heldig å ha en dyp og fin vinduskarm jeg kan plassere dem i. Gir en god stemning når man krøller seg under teppet i sofaen med en god bok.

fredag 18. februar 2011

Hva skal jeg ha i boksen min??

Ja da var det på tide med nytt innlegg. Det blir ikke så mye tid til verken det ene eller det andre om dagene. Når man jobber med økonomi er årets start den mest hektiske perioden, så akkurat nå sitter jeg mest til oppover ørene i tall og lengter hjem til alle hobbyprosjektene mine :-). Men jeg har laget en lang liste over ting jeg skal gjøre når jeg endelig er ferdig med årets store rapportering.
Så over til det som var dette innleggets hovedpoeng. Jeg har kjøpt noen flotte, store kakebokser på Nille av alle steder. Underlig hvor det av og til dukker opp småe og store skatter. I allefall, de syntes jeg var så fin, at jeg liksågodt vil ha dem framme hele året. Men hva skal jeg putte i dem? De må nemlig stå øverst oppe på kjøkkenskapene. Så jeg tenker det må være noe som man ikke har bruk for så ofte, ellers blir det jo bare upraktisk. Så er det noen der ute som har gode ideer, så legg gjerne igjen en kommentar, mens jeg tenker videre for meg selv  på - Hva jeg skal ha i boksene mine??? Ha en fin dag allesammen.